Team FIN

Maatschappelijk betrokken professionals

Het verhaal achter ons zit feitelijk in de naam: Team FIN.

Team FIN, ontstaan uit een gedeelde passie voor het vakgebied van de gemeentefinanciën en een team wat elkaar door en door kent. Professionals die met jarenlange kennis en ervaring de wegen binnen de lokale overheid als geen ander kennen.

Bij Team FIN zijn we ervan overtuigd dat ervaring en knowhow écht het verschil kan maken. U profiteert van de jarenlange ervaring dat ons team in het vak heeft opgedaan bij adviesbureaus en lokale overheden. Daardoor weten wij als geen ander hoe wij uw organisatie het beste kunnen ondersteunen. Team FIN vult rollen in op het gebied van interim-management, financieel advies en control. 

teamfin-samenwerken
TeamFin_logo_RGB_pos

Neem direct contact met één van ons op als je vragen hebt. Wij staan je met alle plezier te woord en helpen je graag verder.

Herwin Zwijgers

Herwin-Teamfin

Commercieel directeur

Dienstverlening en gemeente vormen de rode draad in mijnloopbaan. Al meer dan 22 jaar met veel passie voor de lokale overheid. Ik ben goed op de hoogte van de ontwikkelingen en uitdagingen waar gemeenten voor staan. Met Team Fin zoekt ik naar oplossingen voor vraag stukken op het gebied van financiën en bedrijfsvoering.

Cherish Hasselbaink

Cherish-Teamfin

Interim adviseur

(Interne) auditor, adviseur AO/IC, coördinator financiële administratie, coördinatorjaarrekening(controle) en financieel adviseur. Als echte financial én AO/ic-er vind ik alles dat met processen, systemen en cijfers te maken heeft interessant en denk ik mee, oplossings- en resultaatgericht.

Ruud Vergeer

Ruud-Teamfin

Interim adviseur

De afgelopen 25 jaar heb ik me vanuit de uitvoeringspraktijk van lokale heffingen ontwikkeld tot een breed georiënteerd financieel adviseur. Mijn analytisch vermogen en behoefte om te ordenen en structureren helpen mij om (nieuwe) doelen te bereiken en nieuwe zakensnel eigen te maken.

Mohammed Oufkir

Mohamed_Teamfin

Interim adviseur

Coördinator, adviseur en leidinggevende.
Ik heb jarenlange ervaring in het proces van de totstandkoming en doorontwikkeling van P&C producten.
Ook begeleiding hiervan in het college, commissies en gemeenteraad zijn voor mij bekend terrein.

Jurriën Westhoek

Jurien-Teamfin

Interim directeur

Directeur, manager en adviseur. Ik begrijp de verschillende belangen en opvattingen, spreek ieders taal, verbeter de verbindingen en realiseer daarmee samenwerking, integraliteit en resultaten.

 

Teamleden gezocht

Interim .................

Draag jij net als onze teamleden de publieke sector een warm hart toe en heb jij interesse, kennis en/of ervaring op het gebied van financiën en/of bedrijfsvoering bij de lokale overheid?
we komen graag met jou in contact.

Meer informatie? Neem contact op